Magnificent Pro bord-/gulv-luplampe Hmi 131969

kr.1.495,00

Her er afløseren for den gamle Magnificent luplampe, som kan bruges både som bord- og gulvlampe: Den har en 13cm stor linse som giver 1,75× forstørrelse svarende til en “brillestyrke” på 3 dpt, omgivet af de moderne LED-lyskilder, som holder længe, sparer på strømmen, og stort set ikke genererer spildvarme. Lyset har det samme klare, friske og let “kølige” skær som dagslyset udenfor, ved en styrke på op til 600 lumens (det svarer nogenlunde  til 50W i “gammeldags elpære-mål”, selv om elforbruget er på beskedne 7W) — og hvis det er lige stærkt nok, er der heldigvis en indbygget lysdæmper, hvormed man kan vælge mellem tre forskellige styrker. Farvegengivelsen (CRI) er bedre end 95, hvilket gør denne luplampe perfekt til håndarbejde og andre aktiviteter, hvor man får brug for at skelne farver præcist.

For at spare emballage, leveres lampen skilt ad (lidt ligesom Ikeas “saml-selv”-produkter), men den er ganske nem at skrue sammen. Man kan samle den med eller uden den høje stander, og på den måde afgøre om lampen skal være til at stille på gulvet eller på et bord. Den nederste del af den fleksible lampearm er et greb, der gør det nemt at tage fat i lampen og flytte den, hvis der bliver behov for dette. Det yderst vigtige beskyttelses-låg har et smart magnetsystem, så det er nemt at tage af, og nærmest smutter helt på plads af sig selv, når det skal sættes på igen.

Alt i alt en rigtig kvalitets-luplampe med masser af praktiske og fikse detaljer — uundværlig for såvel svagtseende som folk der arbejder med små fine detaljer.

Velegnet til ældre med nedsat syn.