Victor Reader Stream 2 HMI 76988

DKK5,012.50

Danmarks mest populære håndholdte DAISY Lydbogsafspiller!

Victor Reader Stream II er en transportabel DAISY afspiller der giver dig mulighed for at tage dine bøger, musik og dokumenter med overalt. Stream II giver dig et stort udvalg af funktioner direkte i din lomme!

 

Savner du Bluetooth teknologi i Victor Reader Stream II? Det kan vi godt forstå. Men har du set Victor Reader Trek? Det er en kombination af denne Victor Reader Stream II og den tidligere håndholdte Trekker Breeze+ GPS. Den ligner Stream II på en prik med få fysiske forskelle, og så har den indbygget Bluetooth! Læs mere om Victor Reader Trek via dette link.

 

Den består af en front med tre funktionsknapper øverst, et fuldt numerisk tastatur (1 til 9 samt stjerne og firkant) i midten, en dvale samt klokkeslæt knap og tre afspilningsknapper. Ude på højre side sidder line in port samt en optageknap til notater. På venstre side sidder tænd / sluk knappen og en op og ned knap. Øverst port til hovedtelefon og SD kort.

 

Stream II er først og fremmest en fuldblods DAISY Lydbogsafspiller. Den afspiller alle dine lydbøger fra SD kortet som sidder i toppen af enheden . Du kan endda også downloade bøger fra Mine Bøger boghylden på NOTA, direkte via Stream II. Du kan derfor altid have adgang til de seneste noveller, skønlitterære tekster, magasiner eller fagtekster.

 

Stream II byder dog på langt mere end DAISY funktionaliteten. Stream II er designet til at være din primære medieafspiller, hvorfor den også kan optage dine notater, afspille din musik og læse almindelige tekstfiler. Med Stream II kan du endda forbinde til et trådløst netværk og en helt ny verden åbner sig! Med et trådløst netværk aktiveret kan du:

 • Lytte til Internet Radio
 • Finde og lytte til Podcasts
 • Få adgang til Bookshare
 • Slå ord op på Wikipedia og Wiktonary
 • Opdatere enheden uden brug af computer

 

Ud over ovenstående kan du med Stream II også hente bøger direkte fra din NOTA konto (Nationalbibliotek for mennesker med læsevanskeligheder). De bøger du får har interageret med kan findes i Boghylden for NOTA og de kan downloades direkte ned på din enhed.

 

Internet Radio funktionen giver dig adgang til alle de bedste internet radiostationer! Med Stream II har du adgang til flere tusinde radiostationer via det trådløse internet.

 

Victor Stream II kan afspille dine DAISY Lydbøger, lade dig lytte til dit yndlingsmusik og oplæse dine vigtige dokumenter eller breve, skrevet i en tekstfil. Du møder en enhed med nem og logisk navigation. Brugervejledningen er også indbygget i Stream II så du altid har den lige ved hånden.

Du kan medbringe den overalt og benytte den i helt op til 15 timer ad gangen. Du kan nemt tilkoble hovedtelefoner eller benytte den indbyggede højtaler. Optagelser sker i stereo og kan endda optage i MP3 formatet.

 

De mange forskellige tekstfiler læser Victor Stream II med den indbyggede syntetiske danske tale – Mette og / eller Rasmus. Støder du på ord eller betegnelser du ikke kender, kan du nemt slå disse op via den indbyggede adgang til Wikipedia eller Wiktonary (Bemærk venligst: kræver du er logget på et trådløst netværk).

 

 

Tekniske specifikationer:

Fysisk måler Stream II 114 x 62 x 18 mm. Og med en vægt på kun 110 gram vejer den omtrængt det samme som din mobil telefon. Den har skridsikkert gummi på bagsiden, og behagelige bløde kanter.  Med hovedtelefoner kan du regne med cirka 15 timers batterilevetid. 5 timers opladning er nødvendig. Den interne hukommelse er på 16 GB. Den har indbygget højttaler, mikrofon og trådløs IEEE 802.11 b/g/n protokol. Der følger et 8 GB SD kort med ved køb. Den understøtter officielt SD kort op til 32 GB. Se brugervejledningen for information omkring hvilke formater Stream II understøtter.

 

Du får ved køb af Stream II følgende:

 • Stream II DAISY Lydbogsafspiller
 • SD Kort 8 GB
 • Beskyttelses cover
 • Dansk brugervejledning (indbygget)
 • Micro USB Adaptor
 • Referencedokument
 • Strømforsyning